Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FEDA Next Innovation Talk

28 oktober 2021 van 4:00 pm tot 5:00 pm

Het concept van de Innovation Talks is simpel: een spreker neemt je op inspirerende wijze mee in zijn of haar bedrijfsvoering. Hoe hebben ze digitalisering in de praktijk gebracht? Hoe zorgen ze ervoor dat klantoriëntatie in de haarvaten van het bedrijf zit? Welke voordelen heeft dat gebracht en hoe zou het bij jou in de praktijk gebracht kunnen worden? Zomaar een paar onderwerpen die tijdens de Talks aan bod komen.

Tijdens de komende Talk komen studenten van de TU Eindhoven op het virtuele podium. Ze vormen samen het studententeam URE dat een zelfgebouwde elektrische racewagen heeft ontwikkeld. Deze racewagen kan ook autonoom rijden. Hoe hebben deze studenten de ontwikkeling aangepakt? En wat kunnen wij leren van deze jonge, enthousiaste techneuten? Dat staat centraal tijdens de Innovation Talk op 28 oktober.

De FEDA Next Innovation Talk brengt je nieuwe businessideeën. Een host zal je als deelnemer betrekken in de discussie. En korte polls worden gebruikt om deze kracht bij te zetten. Jij wilt toch ook die boost aan inspiratie?

Ga naar dit event

 

Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
4:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://feda.nl/agenda/feda-next-innovation-talk-2/

Organisator

FEDA
Telefoon:
0183 - 822 992
E-mail:
info@feda.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!