Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FEDA Next Innovation Talk

28 oktober 2021 van 4:00 pm tot 5:00 pm

Het concept van de Innovation Talks is simpel: een spreker neemt je op inspirerende wijze mee in zijn of haar bedrijfsvoering. Hoe hebben ze digitalisering in de praktijk gebracht? Hoe zorgen ze ervoor dat klantoriëntatie in de haarvaten van het bedrijf zit? Welke voordelen heeft dat gebracht en hoe zou het bij jou in de praktijk gebracht kunnen worden? Zomaar een paar onderwerpen die tijdens de Talks aan bod komen.

Tijdens de komende Talk komen studenten van de TU Eindhoven op het virtuele podium. Ze vormen samen het studententeam URE dat een zelfgebouwde elektrische racewagen heeft ontwikkeld. Deze racewagen kan ook autonoom rijden. Hoe hebben deze studenten de ontwikkeling aangepakt? En wat kunnen wij leren van deze jonge, enthousiaste techneuten? Dat staat centraal tijdens de Innovation Talk op 28 oktober.

De FEDA Next Innovation Talk brengt je nieuwe businessideeën. Een host zal je als deelnemer betrekken in de discussie. En korte polls worden gebruikt om deze kracht bij te zetten. Jij wilt toch ook die boost aan inspiratie?

Ga naar dit event

 

Gegevens

Datum:
28 oktober 2021
Tijd:
4:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://feda.nl/agenda/feda-next-innovation-talk-2/

Organisator

FEDA
Telefoon
0183 - 822 992
E-mail
info@feda.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden