Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Flexibiliteit in onderhoudssimulaties zonder programmeren, hoe doe je dat?

30 september 2021 van 8:00 pm tot 9:00 pm

Daar sta je dan. Net de laatste versie ontvangen van de lang verwachte Virtual Reality onderhoudssimulatie en de inhoud is nu al achterhaald.

Processen en procedures zijn doorlopend onderhevig aan verandering vanwege een veranderende omgeving als gevolg van veiligheidsincidenten, gebruik van assets, of eenvoudigweg omdat de technologische ontwikkeling snel gaat. Het gebruik van virtuele leermiddelen kan hierbij helpen, echter is de afhankelijkheid van specialistische kennis zeer groot en daardoor veroudert een simulatie of interactieve handleiding zeer snel. Instructeurs, zij die de kennis hebben over de asset hebben de kennis niet om de simulatie aan te passen en programmeurs hebben de kennis niet om het leermiddel voldoende van inhoud te voorzien. Het gevolg is dat het leermiddel altijd achter loopt of zelfs zo snel veroudert dat het onbruikbaar wordt.

Hoe zou het zijn als je de inhoud wel zou kunnen aanpassen, maar zonder dat er geprogrammeerd moet worden? En dat terwijl gedurende het proces de voortgang van de trainee van seconde tot seconde wordt gevolgd. Ruud Dullens van BlueTea vertelt er alles over tijdens dit webinar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!