Food Technology wordt georganiseerd door het Mikrocentrum en Vakblad EVMI (Alea Publishers). Of het nu gaat om CO2-uitstoot, voedselveiligheid, ketentransparantie, gezonde voeding of clean label; de oplossingen worden geboden door nieuwe technologie en innovaties.
Industrie 4.0 speelt een hoofdrol in de fabriek van de toekomst. Processen werken niet langer automatisch maar autonoom, aangestuurd door zelflerende systemen die reageren op de kleinste veranderingen kwaliteit kunnen garanderen. Daarnaast horen in de fabriek van de toekomst natuurlijk ook betrouwbare machines en systemen die het mogelijk maken om beter, efficiënter en energiezuiniger te kunnen werken.
Tijdens Food Technology maakt u kennis met oplossingen op het gebied van o.a. machinebouw, toelevering machinebouw, sensoren, robotica, vision, camerasystemen, fotonica, drones, digitalisering, automatisering, software, ICT, big data, AI, IoT, visualisatie, reiniging, klimaatbeheersing en smart maintenance.
[box type=”info”]
Participeren op dit event
Bart Veenstra, 06-31768828, bartveenstra@aleapublishers.nl
[/box]