Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Fotonica matchmakingevenement

5 oktober 2020 van 9:00 am tot 6 oktober 2020 van 6:00 pm

Fotonica matchmakingevenement en eindgebruikerworkshop Horizon2020 NextPho21 project

Zoekt u de ideale gelegenheid om potentiële internationale zakenpartners, of partners voor technologische samenwerking of onderzoek op het gebied van fotonica/agrifood te vinden? Meld u aan voor de online b2b matchmaking evenement en eindgebruikerworkshop vanuit het EU Horizon2020 NextPho21 project (Developing and implementing the Next European Photonics21 industrial PPP Strategy).

De internationale matchmaking wordt door Enterprise Europe Network Italië georganiseerd. Vanuit RVO zijn wij als Enterprise Europe Network Nederland co-organisator.

Hoe werkt het?

De bedrijven en organisaties zijn actief in de sectoren fotonicatoepassingen voor agrifoodbedrijven.

Via de website kunt u zich aanmelden en een bedrijfs- en samenwerkingsprofiel aanmaken.  Op basis van onlineprofielen weet u wat partijen vragen en te bieden hebben en kunnen deelnemers voorafgaand aan het online evenement afspraken inboeken.

Gesprekken vinden via het online platform plaats (ongeveer 30 minuten). Spreek op één dag met meerdere potentiële partners over commerciële of technologische samenwerking.
Lees meer informatie over de online 1 op 1 meetings.

Als u bent aangemeld voor de b2b matchmaking, kunt u zich ook aanmelden voor de webinar/expert talk “Photonics4Agrifood Virtual Workshop” op 6 oktober.
Bekijk de agenda voor deze workshop. Meer informatie vanuit de organisatie volgt als u bent aangemeld.

Aanmelden

Meld u aan voor de b2b matchmaking en workshop. Dit kan tot en met 30 september.
Aanvragen van gesprekken met andere deelnemers kan van 7 september – 6 oktober 2020. Gesprekken kunnen worden ingepland op 5 en 6 oktober.

Meer weten?

Bekijk de evenementpagina of neem contact op met Mylène Mesters via .

Gegevens

Begin:
5 oktober 2020 van 9:00 am
Einde:
6 oktober 2020 van 6:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://photonics4agrifood.b2match.io/home
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!