Laden Evenementen

« Alle Evenementen

From Sensor till Boardroom, a Practical Approach

22 juni 2021 van 9:30 am tot 10:30 am

Asset Performance Management (APM) is dé stap voorwaarts om significante kostenreductie te realiseren, oplopend tot wel 30%, en een bijdrage aan uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Het niet beschikbaar zijn van Assets door storingen heeft een significante impact op de Operationele Efficiency. Traditioneel wordt er nog niet op de juiste manier gebruik van Asset diagnostiek, waardoor site interventies moeilijk te plannen zijn, de juiste mensen niet op de juiste plek zijn, geen toegang hebben de juiste instructies of geen beschikking hebben over de juiste spare-parts.
Wij demonstreren hoe u met de technologische vooruitgang zoals Industry4.0 de diagnostische informatie van de verschillende assets APM nu bij u werkelijkheid kan worden.

Door: Erik Daalder & Robin Daalder, Schneider Electric

Gegevens

Datum:
22 juni 2021
Tijd:
9:30 am tot 10:30 am
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

FHI, federatie van technologiebranches
Telefoon:
033 465 75 07
E-mail:
info@fhi.nl
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!