Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

German Dutch Logistics Conference

15 september 2020 van 10:00 am tot 16 september 2020 van 5:00 pm

German Dutch Logistics Conference 2020
Changing logistics for a better tomorrow

In samenwerking met de Deutsche Verkehrs-Zeitung (DVZ) organiseert Nieuwsblad Transport (NT) op 15 en 16 september 2020 de zesde editie van het German Dutch Logistics Conference. Dit tweejaarlijks terugkerend evenement brengt de logistieke top van Nederland en Duitsland bij elkaar om kennis te vergaren. Vanwege de huidige situatie met het coronavirus is German Dutch Logistics Conference dit jaar een online conferentie. Vanuit de studios in Rotterdam en Hamburg bespreken we met inhoudelijke experts en ervaringsdeskundigen de gevolgen van de energietransitie voor de Nederlandse en Duitse logistiek.

Programma

Energietransitie, laag water en havenbeleid
De energietransitie heeft grote gevolgen voor de Nederlandse en Duitse logistiek. Meer en meer maatregelen worden concreet en voelbaar, lading verandert en verdwijnt of wordt vervangen. En ook de manier waarop wordt vervoerd is aan het veranderen. Hoe u daar het beste op kunt anticiperen en wat we als Duitse en Nederlandse markt kunnen leren staat centraal tijdens German Dutch Logistics Conference.

  • Wat zijn de gevolgen van de Europese Green Deal voor de transportsector?
  • Achterland transport: hoe gaan we om met laagwater?
  • Welke rol kan waterstof spelen?

Gegevens

Begin:
15 september 2020 van 10:00 am
Einde:
16 september 2020 van 5:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
https://events.nieuwsbladtransport.nl/german-dutch-logistics-conference-2020/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!