Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Get Smart in Packaging

23 oktober 2019 van 9:30 am tot 5:00 pm

Get Smart in Packaging

Get Smart in Packaging vakbeurs voor de verpakkingsindustrie

Tijdens de eerstvolgende editie op 23 oktober in Mechelen wordt Empack en Packaging Innovations samen met Verpakking & Label magazine het nieuwe event Get Smart in Packaging georganiseerd. Een primeur voor de Belgische verpakkingssector!

Get Smart in Packaging kent een middag- en een avondprogramma. Het middagprogramma is gevuld met diverse interessante sprekers en thema’s. Het aspect ‘duurzaamheid’ is de rode draad.
10 Belgische packaging awards worden ‘s avonds uitgereikt tijdens een feestelijke award ceremonie met een galadiner: 5 Get Smart in Packaging awards, 2 Greener Packaging awards en 3 Trends Gazellen awards.

Voor de 5 Get Smart in Packaging awards werd gekozen voor een originele categorie-indeling naar gebruiksmoment van de verpakking:

• On-the Go
• Thuisgebruik
• E-commerce
• B2B
• Verpakkingsmachine-innovatie

De 2 Greener Packaging awards worden ook gekozen uit de inzendingen van de hierboven genoemde categorieën. Daarbij is er 1 voor huishoudelijke verpakkingen en 1 voor bedrijfsmatige verpakkingen.

  • Interactieve seminaries met inspirerende sprekers omtrent de nieuwste trends in de verpakkingsindustrie.
  • Doorheen de dag kan u ook de standen van Empack & Packaging Innovations bezoeken.
  • De seminaries worden afgesloten met een netwerkdrink en een feestelijke awarduitreiking met galadiner.

Stel u kandidaat! De Get Smart (in) Packaging Awards staan open voor brandowners, ontwerpers en verpakkingsproducenten die in België actief zijn.

Empack brengt exposanten en bezoekers samen om de laatste trends en ontwikkelingen te ontdekken omtrent verpakkingstechnologie en verpakkingsmachines. Tijdens deze enige verpakkingsbeurs in België netwerkt u met bestaande klanten en zet u uw bedrijf in de kijker bij potentiële klanten.

Empack wordt gelijktijdig georganiseerd met Packaging Innovations. Hierdoor is dit hét totaalevent voor de hele verpakkingssector van A tot Z: van technologie tot creativiteit, van engineering tot marketing. Empack is gericht op verpakkingstechnologie. Packaging Innovations combineert de wereld van technologie met de creatieve geest van branding om ervoor te zorgen dat uw product opvalt in het schap!

Waar?

Nekkerhal – Brussels North
Plattebeekstraat 1
BE-2800 Mechelen

Gegevens

Datum:
23 oktober 2019
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.getsmartinpackaging.be/home/
Advertisment ad adsense adlogger