Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WeKnow webinar Hoe kan ik op een eenvoudige manier meer informatie uit mijn besturing halen zonder dat mij dat veel tijd kost om me hier in te verdiepen?

9 maart 2021 van 11:00 am tot 12:00 pm

De hedendaagse trends in automatiseren vereisen onder andere toegankelijke informatie op elk niveau, voorspellend en preventief onderhoud, betere mogelijkheden voor diagnose en troubleshooting, plug&play en flexibele mobiele oplossingen. Mitsubishi Electric biedt u deze mogelijkheden door de functionaliteiten van de GOT2000 bedieningspanelen te integreren met aandrijfsystemen als frequentieregelaars, servo en robots. Uitdagingen die niet kunnen worden opgelost met alleen een aandrijfsysteem worden nu opgelost met GOT Drive zonder de aanschaf van extra hard- en software.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!