Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Haal meer rendement uit bestaande klanten

27 oktober 2020 van 9:30 am tot 10:30 am

STEM Industrial Marketing Centre

Update 28 september: dit event is verschoven naar 27 oktober

Weet je welke klanten bijdragen aan de winst van de organisatie? En welk percentage van jouw bestaande klanten niet bijdraagt aan de winstgevendheid van het bedrijf? Inzicht in het klantenbestand biedt je uitzicht op meer rendement en resultaat bij bestaande afnemers.

Want: het kost nog altijd tien keer meer tijd, geld en moeite om een nieuwe klant te werven dan een klant te behouden. En een beter klantinzicht levert tevens meer afzet, omzet en marge op. Dubbele winst dus.

Laat je ispireren
Tijdens deze inspiratiesessie krijg je de uitgangspunten van de klantpiramide aangereikt en hoe deze je inzicht geeft over de opbouw van jouw klantenbestand. Een eerste stap om meer resultaat uit bestaande klanten te halen.

Laat je tijdens deze sessie inspireren om met de principes van de klantpiramide aan de slag te gaan. We verzorgen deze online van 09.30 tot ca. 10.30 uur.

Deelnemen?
Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig juuw deelnamelink.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Er zijn dan ook geen annuleringsvoorwaarden van toepassing. Vroegtijdig afmelden als je toch niet deel kunt nemen, stellen we wel heel erg op prijs.

NB. Ben je op de genoemde datum verhinderd? We herhalen deze sessie deze zomer nog een aantal keer. Geef daarom op dit formuler je interesse door voor een andere datum. Dan nodigen we je voor een volgende keer uit.

Gegevens

Datum:
27 oktober 2020
Tijd:
9:30 am tot 10:30 am
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://www.stem-imc.com/k/nl/n1883/news/view/83385/70057/haal-meer-rendement-uit-bestaande-klanten-(gratis-online-inspiratiesessie).html

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Site:
http://www.stem-imc.com
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!