Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het risico van niet-gecertificeerde PROFIBUS devices; zijn jouw devices al gecertificeerd? (tip)

25 mei 2021 van 10:00 am tot 11:00 am

Webinar | Dinsdag 25 mei, 10:00 – 11:00 | Max 50 plekken beschikbaar

Certificering speelt een belangrijke rol bij de kwaliteitsbewaking en zorgt daarmee voor gemoedsrust bij eindgebruikers. Het waarborgt naleving van de PI normen en versterkt de operationele prestaties en interoperabiliteit.

Niet-gecertificeerde devices kunnen leiden tot storingen in PROFIBUS-netwerken, met het risico op downtime en een tijdrovende zoektocht naar de bron van het probleem.

Het toenemende aantal certificeringen toont aan dat eindgebruikers uit vele sectoren de toegevoegde waarde van gecertificeerde producten in hun automatiseringssystemen erkennen.

Wist je dat Procentec 1 van de 9 geaccrediteerde testlaboratoria wereldwijd is?

Opzet

Tijdens deze webinar zullen we allereerst het belang van het certificeren van devices nader belichten. Vervolgens zal onze Support Engineer je door dit proces leiden en je laten zien welke geautomatiseerde en handmatige stappen doorlopen moeten worden voor certificering.

Dit omvat:
– Inspectie
– GSD test
– Elektrische test
– Protocol test
– Multivendor test

Tot slot word je geïnformeerd over Procentec’s nieuwe pre-testing service. Hiermee kun je de certificering van je devices versnellen waarmee de kans op een geslaagde test bij een eerste poging aanzienlijk vergroot wordt.

Let op: Werk je met PROFINET? Volg dan onze PROFINET webinar op dinsdag 1 juni.

Doelgroep

Deze webinar is bedoeld voor fabrikanten van PROFIBUS devices, maar ook voor eindgebruikers die geïnteresseerd zijn in de veiligheid die een gecertificeerd PI-apparaat biedt.

Meer informatie en registreren!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!