Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het risico van niet-gecertificeerde PROFINET devices (tip)

1 juni 2021 van 10:00 am tot 11:00 am

Webinar | Dinsdag 01 juni, 10:00 – 11:00 | Max 50 plekken beschikbaar 

Certificering speelt een belangrijke rol bij de kwaliteitsbewaking en zorgt daarmee voor gemoedsrust bij eindgebruikers. Het waarborgt naleving van de PI normen en versterkt de operationele prestaties en interoperabiliteit. Bovendien is certificering zelfs verplicht voor PROFINET devices.

Niet-gecertificeerde devices kunnen leiden tot storingen in PROFINET netwerken, met het risico op downtime en een tijdrovende zoektocht naar de bron van het probleem.

Opzet

Tijdens deze webinar zullen we allereerst het belang van het certificeren van devices nader belichten. Vervolgens zal onze Support Engineer je door dit proces leiden en je laten zien welke geautomatiseerde en handmatige stappen moeten doorlopen voor certificering.

Dit omvat:
– GSDML test
– Geautomatiseerde RT test
– Netload test

Tot slot word je geïnformeerd over Procentec’s nieuwe pre-testing service. Hiermee kun je de certificering van je apparaten versnellen waarmee de kans op een geslaagde test bij een eerste poging aanzienlijk vergroot wordt.

Let op: Werk je met PROFIBUS? Volg dan onze PROFIBUS webinar op dinsdag 1 juni.

Doelgroep

Deze webinar is bedoeld voor fabrikanten van PROFINET devices, maar ook voor eindgebruikers die geïnteresseerd zijn in de veiligheid die een gecertificeerd PI-apparaat biedt.

Meer informatie en registreren!

 

Gegevens

Datum:
1 juni 2021
Tijd:
10:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
View Evenement Website

Organisator

PROCENTEC
Telefoon:
+31 (0)174 671800
E-mail:
info@procentec.com
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!