Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – hoe digitaal blijft business development & sales na Covid-19?

19 februari 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

Business Development, sales en marketing zijn veranderd de afgelopen tijd. Mede onder invloed van Covid-19. Of alleen maar onder de bijzondere omstandigheden van de afgelopen maanden?

Een onderwerp waarop Ruud Farjon afstudeerde aan de Universiteit Tilburg. In zijn onderzoek voor zijn masterthesis onderzocht hij de gevolgen van Covid-19 op onder meer het sales proces de business development van technische B2B bedrijven en welke tools daarbij ingezet worden. Tevens stelde hij in zijn onderzoek de vraag of digitaal marketing en sales bedrijven blijvend van aard is. Tijdens het STEMmingscafé geeft hij inzage in zijn bevindingen en gaan we met elkaar hierover de discussie aan.

Kom ook (weer) aanwaaien en je stem over dit onderwerp laten horen?
Het STEMmingscafé dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is in maart 2020 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is inbegrepen bij ons kosteloze  eXplore programma. Daar wordt je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via deze aanmeldbutton.

Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Lees hier de reacties van deelnemers:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!