Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – Laat zien waar je voor staat als technisch industrieel B2B bedrijf!

17 juni 2022 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

Strak werk afleveren is je visitekaartje. Netjes werken, vakkundig afmonteren, geen rafeltjes, braampjes, losse draadjes, krasjes of andere onvolkomenheden.

Dus als je zoveel aandacht aan de afwerking van je product of dienst besteedt, waarom ziet je website, brochure of bedrijfsprofiel op Linkedin er dan zo rommelig, gedateerd of amateuristisch uit? Laat zien waar je voor staat!

Het professioneel uitwerken van je fysieke bedrijfsuitingen, in vaktermen branding of visuele merk identiteit, kan in veel technische B2B organisaties zacht gezegd wel een opfrisbeurt gebruiken. Ieder z’n vak!

Het is nu eenmaal belangrijk in een sterk concurrerende markt dat je laat zien wie je bent. Dat je er visueel bovenuit springt en zo je aantrekkingskracht vergroot op klanten, nieuwe medewerkers en zelfs om intern een gevoel van trots te creëren.

Tijdens het STEMmingscafé van 17 juni vertelt STEM Associate Partner Ton Oosterwijk (B2B merkstrateeg van A5tien) hoe je een sterke bedrijfspresentatie neerzet. Aan de hand van voorbeelden leren we kijken met een vormgeversbril om je te inspireren en helpen je bedrijfsuitstraling een opkikker te geven.

Vraag gerust om tips
Wil je een persoonlijke tip voor jullie huisstijl, website of brochure? Zet dan bij je aanmelding je bedrijfsnaam en webadres in het veld ‘opmerkingen’! Dan bespreken we die tijdens het STEMmingscafé.

Kom ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen!
Je bent van harte welkom om online deel te nemen van 13.30 tot 14.30 uur.

Deelnemen is inbegrepen in het (gratis) eXplore programma. Maar meld je svp wel vooraf aan, zodat we je op tijd de deelnamelink kunnen sturen.

Deelnemen

Gegevens

Datum:
17 juni 2022
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden