Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – leren, werken & innoveren in technisch onderwijs integreren?

12 november 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

Hoe staat het eigenlijk met de aansluiting van het onderwijs bij het werkveld. Want technische ontwikkelingen gaan zo hard dat ze bijna niet bij te houden zijn. En, wat doen scholen daaraan en wat is de bijdrage van het bedrijfsleven daarbij?

Is het zonder meer wel mogelijk om leren, werken en innoveren te integreren binnen (technisch) onderwijs? En, gaan nieuwe initiatieven van instanties zoals School&Bedrijf en I-lab het personeelstekort in technische B2B helpen oplossen.

We praten erover met Adrienne Vertooren en Wilma Yard – Van der Stelt tijdens dit STEMmingscafé.

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen? 
We ontmoeten je graag weer a.s. vrijdag tijdens het STEMmingscafé.

Meld je wel vooraf aan als je nog niet wekelijks onze uitnodiging voor deelname aan het STEMmingscafé ontvangt. Dan sturen we je na je aanmelding de deelnamelink snel toe.

Deelnemen

Het STEMmingscafé
Dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Deelnemen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!