Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – marketing in B2B: persoonlijker, menselijker en empathischer?

29 januari 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

Verkoop en marketing processen zijn digitaal in een stroomversnelling geraakt door Covid-19. Verliezen marketing en sales daarmee helemaal hun persoonlijke en menselijke karakter.

Een vraag waar we vrijdag tijdens het STEMmingscafé samen met de bezoekers graag eens van gedachte over wisselen.

Het STEMmingscafé dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen?
Oh ja, Maarten van der Boon schreef toevallig al een blog dat aan sluit bij het onderwerp van a.s. vrijdag:Van B2B marketing naar P2P conversatie. 

Lees het voordat je naar het STEMmingscafé komt en laat en laat daar jouw stem horen!

 Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is in maart 2020 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is al kosteloos bij deelname aan ons eXplore programma. Daar wordt je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging.

Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Lees hier de reacties van deelnemers:

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!