Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – Ontkracht wet op nepreviews de kracht van reviews in B2B?

3 juni 2022 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

Op 28 mei gaat een nieuwe wet op nepreviews in werking. Een stevige maatregel waarmee de Nederlandse overheid consumenten beter wil beschermen tegen valse beoordelingen op internet.

Uit onderzoek is gebleken dat tot een derde van het aantal online reviews nep is. Zelf geplaatste aanbevelingen of gekocht bij partijen die voor geld wel even een positief berichtje willen plaatsen.

De ze wet lijkt voorlopig alleen te gelden voor webshops. Maar wat houdt die wet nu precies in? En, wat betekent het voor de reviews/aanbevelingen die je voor de website van jouw (technische) B2B bedrijf verzamelt en plaatst. We praten er over met Annemarie ten Brinke van webbrureau TEAM Nijhuis, tijdens dit STEMmingscafé.

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen!
Je bent van harte welkom om online deel te nemen van 13.30 tot 14.30 uur.

Deelnemen is inbegrepen in het (gratis) eXplore programma. Maar meld je svp wel vooraf aan, zodat we je op tijd de deelnamelink kunnen sturen.

Deelnemen

Gegevens

Datum:
3 juni 2022
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!