Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – over (marketing)trends en andere zaken uit onderzoek

15 januari 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Aan het begin van het nieuwe jaar kijken we aan de hand van diverse recente onderzoeken naar een aantal trends in (B2B) marketing en wat andere relevante zaken voor business development in een technische omgeving: eXplore, eXplain, eXpand.

Het STEMmingscafé dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Kom je ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen?

 

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is in maart 2020 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen, van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé is: deelname is al kosteloos bij deelname aan ons eXplore programma. Daar wordt je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is iedere vrijdagmiddag online via TEAMS, van 13.30 tot 14.30.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!