Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het STEMmingscafé – wat napraten over het centrale thema van STEM-imc deze week: duurzaamheid & circulariteit

15 oktober 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

Vrijdag 8 oktober gaven we al een aftrap voor de Nationale Recycleweek met Thijs Wester van TEAM CORE als gast aan de ST@Mtafel van het STEMmingscafé over de verdiensten van recyclen. Onder meer door het in gebruik nemen van een batterij shredder door CORE Chemistry maandag 11 oktober.

Woensdag 13 oktober organiseren we de tweede STEM van de Master over de businesskanten en -kansen van duurzaamheid.

Alle reden om aan het eind van deze week nog eens met elkaar over die activiteiten na te praten. En welke rol duurzaamheid en circulariteit al betekent voor de business van jouw organisatie of in de toekomst kan spelen.

We nodigen diverse gasten uit om aan de ST@Mtafel plaats te nemen en met de bezoekers de discussie hierover aan te gaan.

Kom je ook (weer) aanwaaien

Een aanrader om een keer online aan te komen waaien. Om meer te weten te komen over ‘de verdiensten van recyclen, duurzaamheid en circulariteit’. En of een daarop gebaseerd verdienmodel past bij jouw technische B2B bedrijf. Maar natuurlijk ook kennis te maken met het wekelijkse STEMmingscafé zelf, als je dat nog niet eerder gedaan hebt.

Meld je wel vooraf aan als je nog niet wekelijks onze uitnodiging voor deelname aan het STEMmingscafé ontvangt. Dan sturen we je na je aanmelding de deelnamelink snel toe.

Deelnemen

Het STEMmingscafé
Dé online VrijMiBo in marketingland en wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, communicatie-, sales- en innovatieprofessionals uit technische B2B. Om online te verbinden, elkaar te inspireren en informatie te delen.

Inhoud, gezellig en informeel
Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren over Business Development van en voor technische bedrijven. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.

Investering
Jouw investering in deze inspiratiesessie is: tijd. Wel vooraf aanmelden via de onderstaande button.

Deelnemen?
Het wekelijkse STEMmingscafé is een initiatief van STEM Industrial Marketing Community. Interesse om deel te nemen? Laat het ons weten via de ‘aanmeldbutton’. Dan sturen we je tijdig jouw deelnamelink.

Deelnemen

Gegevens

Datum:
15 oktober 2021
Tijd:
1:30 pm tot 2:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Site:
https://stem-imc.com/inspiratiesessie-het-stemmingscafe-stem/

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon
06 204 275 84
E-mail
contact@stem-imc.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online

Digitale Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN ALLE INDUSTRIËLE EN TECHNISCHE EVENTS!

Door jouw inschrijving voor de nieuwsbrief, ga je akkoord met onze privacy voorwaarden