Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een jaar het STEMmingcafé: wat betekent dat voor jou en brengt het je!

2 april 2021 van 1:30 pm tot 2:30 pm

Gratis

Een jaar geleden werden we in Nederland geconfronteerd met Covid-19 en alle gevolgen daarvan. Die hebben geen persoon of bedrijf ongemoeid gelaten.

Eind maart 2020 zijn we gestart met het STEMmingscafé. Eerst om de ontmoeten en te verbinden. Inmiddels is het STEMmingscafé uitgegroeid tot dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor eXplore, eXplain/eXpand deelnmemers: managers, marketing-, sales-, innovatie- en andere professionals uit technische B2B met interesse in business development.

STEMmingspeiling
Toch stellen we na een jaar het STEMmingscafé de vraag: is het interessant? Relevant? Alleen maar gezellig? Doe daarom mee aan deze STEMmingspeiling over het STEMmingscafé.

Zodat we weten of en hoe we de stemming er ook na de 47ste editie in kunnen houden!

En kom dan a.s vrijdag ook je stem laten horen over hetgeen het STEMmingscafé je gebracht heeft. Of wat je wil dat het je brengt.

Kom ook (weer) aanwaaien en je stem laten horen!

Het STEMmingscafé: dé wekelijkse ontmoetingsplaats voor managers, marketing-, sales-, innovatieprofessionals en iedereen met interesse in business development in technische B2B.

Inhoud, gezellig en informeel
Het STEMmingscafé is een plaats om te verbinden, elkaar te inspireren, informatie te delen. Van elkaar te leren en een vakinhoudelijke discussie te voeren. Maar altijd met de nodige gezelligheid, een informeel karakter en de nodige inhoud.

Kosteloos ontdekken
Het mooie van het STEMmingscafé: ddeelname is inbegrepen bij ons kosteloze eXplore programma. Daar word je direct deelnemer van bij aanmelding voor deelname aan het STEMmingscafé.

Waar, wanneer en hoelaat?
Het STEMmingscafé is er iedere vrijdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur. Online wel te verstaan via Microsoft TEAMS.

Kom je ook (weer) aanwaaien
Deelnemers aan het eXplore, eXplain of eXpand programma van STEM Community ontvangen de deelname link via een wekelijkse uitnodiging. Geen deelnemer aan een van deze programma’s? Dan ontvang je die link na je aanmelding via de aanmeldbutton.


Je bent van harte welkom. Online dan wel te verstaan, via je eigen laptop, mobiel of PC met camera en microfoon. Wel zelf je koffie/thee of een drankje meenemen!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!