Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe bouw je strategische samenwerkingsverbanden na COVID-19?

12 mei 2020 van 10:30 am tot 11:30 am

Online Roundtable: hoe bouw je strategische samenwerkingsverbanden na COVID-19?

dinsdag 12 mei 2020

Naast menselijk leed dat de gezondheidscrisis rond het Corona-virus meebrengt voltrekt zich ook een economische crisis. En niet alleen vanwege de ‘intelligente lock down’. Maar ook omdat deze crisisperiode de afhankelijkheid van internationale productieketens blootlegt.

Wellicht een aandachtspunt voor de periode na de Covid-19 pandemie. Want hoe richt je jouw organisatie nu zo in dat je minder afhankelijk bent van mondiale ketenpartners en hoe richt je strategische samenwerkingsverbanden in.

Online roundtable
Over de vraag hoe je jouw organisatie minder afhankelijk maakt van mondiale toeleverketens en hoe je strategische samenwerkingsverbanden inricht, organiseren we online een roundtable van 10.30 tot 11.30 uur.

Onze tafelgast is die morgen Hans Dijkhuis – voormalig Sourcing Director van ASML en in die functie nauw betrokken bij het inrichten van het ecosysteem dat de onderlinge afhankelijkheid van toeleveranciers en ASML inperkte. Het maakte deze keten minder gevoelig mvoor vraaguitval in een van de onderlinge schakels.

Organisator

STEM Industrial Marketing Cenre
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
Website:
http://www.stem-imc.com

Locatie

Online event
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!