Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe kan ik effectief groeien, ondanks gebrek aan technisch personeel!

18 november 2020 van 10:00 am tot 11:00 am

Effectief inzetten van medewerkers

Op dit moment denkt niet iedereen in eerste instantie aan groeien, maar meer aan overleven. Zodra de crisis voorbij is en de werkzaamheden opgepakt worden komt dit onderwerp weer vol op de agenda. Om je concurrentiepositie te versterken ontkomt geen enkel bedrijf eraan om medewerkers zo effectief mogelijk in te zetten. Er zijn allerlei organisatorische en technische mogelijkheden die daarbij ondersteunend zijn. Tijdens dit webinar krijg je inzicht in deze mogelijkheden, zodat je hier zelf gericht mee aan de slag kunt.

Live webinar:
Datum: Woensdag 18 november 2020
Starttijd: 10.00 uur
Inloggen op webinar: Het is de bedoeling dat iedereen tussen 9.55 en 10.00 uur inlogt via de  link die deelnemers voorafgaand aan het webinar krijgen toegestuurd.
Geschatte duur: Tussen 1 en 1,5 uur
Benodigdheden: Dit webinar wordt gehouden via Microsoft Teams. Als deelnemer  volstaat het als je beschikt over een computer met internetverbinding.
Presentatie: De presentatie wordt na afloop van het webinar ter beschikking gesteld  aan de webinardeelnemers.
Interactie: Tijdens het webinar is het mogelijk om uw vragen en opmerkingen via  de chat met de presentator te delen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!