Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe hang je je bestaande installatie aan de cloud? Een praktisch voorbeeld van IIOT

2 december 2020 van 10:30 am tot 11:30 am

In Industrial IoT draait het onder andere om verbindingen en datastromen. Wie genereert data? Wie verzamelt data? En kan dat alleen met nieuwe machines? In deze Webinar krijgt u informatie over hoe u een flexibele oplossing kunt creëren als antwoord op deze vragen.

Aan de hand van een realistisch voorbeeld laten we zien hoe een eenvoudige controller een spin in het dataweb kan worden. Hierbij lopen de lijntjes van uw huidige machines, naar edge computers, naar bedrijfsvoering systemen en zelfs naar de cloud. Waarbij er ook gedacht wordt aan visualisatie op afstand. Als u data verzamelt, dan kunt u deze analyseren en gemaakte modellen direct implementeren op uw machines voor prestatieverbetering en stilstand reductie.

Weidmüller Benelux – Klaas Wijbenga

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!