Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HoTT-webinar Performanceverbetering Turnarounds

18 juni 2020 van 1:00 pm tot 2:30 pm

Werken aan performanceverbetering van onderhoud

Tijdens het tweede HoTT-webinar Performanceverbetering voor turnarounds op donderdag 18 juni delen keynote sprekers Marcel de Vreede van Shell Moerdijk en Henk van der Heide van Stork resultaten en best practices van procesoptimalisatie in onderhoudsactiviteiten.

De webinar deelnemers leren van de ervaringen van Shell als asset owner en van Stork als service provider, die beide verbeteringen op basis van HoTT hebben doorgevoerd.

Keynote sprekers HoTT-webinar 18 juni

  • Henk van der Heide, Turnaround Manager/Manager Execution Stork, over de resultaten van HoTT bij stops
  • Marcel de Vreede, Maintenance Manager Shell Moerdijk, over het grote potentieel van procesoptimalisatie bij turnarounds

Na deze presentaties is er ruimte voor een online discussie met het publiek.

Onderhoud optimaliseren

World Class Maintenance, Stork en PDM deelden in het eerste webinar op 26 mei heldere inzichten in het verbeterpotentieel van de maintenance organisatie. Met de nieuwe industriestandaard voor procesverbeteringen in onderhoudsactiviteiten, de Hands on Tool Time Toolkit (HoTT), bereiken bedrijven aantoonbare en significante verbeteringen bij de uitvoering van onderhoudsactiviteiten.

Menno van den Berg van Stork en Bart Aretz van PDM vertelden over verbeterkansen dankzij HoTT-metingen en over de techniek van deze meetmethode om mogelijke verliezen te ontdekken, efficiënter te werken en het complete asset management correct in te stellen, wat leidt tot productiviteitsverbetering en kostenbesparing.

Noodzaak

Zeker in de huidige, onzekere tijd is de noodzaak tot verbeteringen hoog: in het licht van veiligheid en gezondheid voor onderhoudspersoneel tijdens de coronacrisis, van de vergrijzing op de werkvloer, van de tekorten die ontstaan in technisch vakpersoneel en van stijgende onderhoudskosten is het efficiënter werken met de mensen die je hebt, van groot belang.

Gegevens

Datum:
18 juni 2020
Tijd:
1:00 pm tot 2:30 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://www.worldclassmaintenance.com/event/hott-event-performanceverbetering-maintenance/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!