Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Human Capital Agenda HTSM

12 november 2020 van 3:30 pm tot 4:30 pm

n deze workshop gaat Hanneke Ackermann met de deelnemers in gesprek over de actieagenda human capital 2020-2023 voor de topsector HTSM.

Juist in onze topsector is een human capital aanpak zo belangrijk. Uiteindelijk zijn het de medewerkers in de bedrijven die handen en voeten geven aan de innovaties in de topsector. We hebben voldoende mensen nodig die leren, groeien en meebewegen met technologische innovatie. De leercultuur in de bedrijven en de beschikbare capaciteit vormen op dit moment echter de bottleneck voor bedrijven in onze sector. Daarbij geeft de HTSM achterban aan dat vooral (aankomende) medewerkers op mbo niveau aandacht verdienen.

Inhoud workshop

Hanneke licht in de workshop een aantal actielijnen uit de actieagenda toe en deelt de eerste resultaten van het onderzoek naar de MBO skills van de toekomst. De input van bedrijven is onmisbaar voor een goede human capital aanpak. Daarom gaan de deelnemers interactief aan de slag, met behulp van stellingen, het online programma Mentimeter en is er volop ruimte voor discussie. Jouw input is belangrijk!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!