Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie

29 oktober 2019 van 12:30 pm tot 6:30 pm

Om de sector te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygiënisch ontwerpen, onderhoud, microbiologische veiligheid en reinigbaarheid, organiseren Safe Food Factory en Technische Unie op dinsdag 29 oktober het kennisevent ‘Hygiëne in de voedingsmiddelenindustrie’ in Breda.

Wouter Burggraaf is dagvoorzitter. De EHEDG-expert praat bezoekers bij over wet- en regelgeving van toepassing op de levensmiddelenmarkt. Ook gaat hij in op verschillende ontwerpaspecten uit de levensmiddelenhygiëneverordening en geeft hij een overzicht van de risicoanalyse van perslucht.

René Bakker geeft als ervaringsdeskundige met betrekking tot reiniging voorbeelden van waar hij in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt.

Paul Helsen deelt inzichten met betrekking tot de juiste kabelkeuze. Teus Versteeg bespreekt ins en outs van hygiënische draagsystemen en Freddy van de Kolk vertelt over hygiënische koeling van de schakelkast in een natte omgeving. Tot slot praat Roy Schep u bij over oplossingen voor hygiënische én veilige perslucht.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2019
Tijd:
12:30 pm tot 6:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.technischeunie.nl/event/loc62400095
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!