Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie

29 oktober 2019 van 12:30 pm tot 6:30 pm

Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie

Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie kennisevent van Technische Unie

Om de sector te informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van hygienisch ontwerpen, onderhoud, microbiologische veiligheid en reinigbaarheid, organiseren Safe Food Factory en Technische Unie op dinsdag 29 oktober het kennisevent ‘Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie’ in Breda.

Wouter Burggraaf is dagvoorzitter. De EHEDG-expert praat bezoekers bij over wet- en regelgeving van toepassing op de levensmiddelenmarkt. Ook gaat hij in op verschillende ontwerpaspecten uit de levensmiddelenhygiëneverordening en geeft hij een overzicht van de risicoanalyse van perslucht.

René Bakker geeft als ervaringsdeskundige met betrekking tot reiniging voorbeelden van waar hij in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt.

Paul Helsen deelt inzichten met betrekking tot de juiste kabelkeuze. Teus Versteeg bespreekt ins en outs van hygiënische draagsystemen en Freddy van de Kolk vertelt over hygiënische koeling van de schakelkast in een natte omgeving. Tot slot praat Roy Schep u bij over oplossingen voor hygiënische én veilige perslucht.

Datum, locatie en aanmelding

Dit Technische Unie kennisevent Hygiene in de voedingsmiddelenindustrie vindt plaats op 29 oktober in de Uitvindfabriek in Breda. Het event begint op 12.30 uur en eindigt om 18.30 uur. Ga naar tu.nl/event om gratis toegangskaarten te reserveren ter waarde van €195,-

Over Technische Unie

Met ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers is Technische Unie uw partner voor installatie- materialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming en klimaattechniek. Onze klanten zijn bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.

Gegevens

Datum:
29 oktober 2019
Tijd:
12:30 pm tot 6:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.technischeunie.nl/event/loc62400095
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!