Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hyperloop

14 mei 2020 van 3:00 pm tot 4:00 pm

De hyperloop is een veilig en energiezuinig transportsysteem voor het vervoeren van grote aantallen mensen en goederen tussen steden en landen.
De ontwikkeling van de hyperloop heeft een belangrijke nieuwe mijlpaal bereikt. Europese landen stemden vóór het oprichten van een gezamenlijke technische commissie (JTC 20). De commissie, dat onderdeel is van CEN en CENELEC, heeft het doel om de methodologie en het framework voor de regulering van hyperloopsystemen te definiëren, vast te stellen en standaarden te ontwikkelen voor interoperabiliteit en veiligheidsnormen in heel Europa.

De hyperloopindustrie blijft groeien en steeds meer nieuwe spelers betreden de markt. Daardoor verwacht de commissie dat er een grotere variëteit aan operationele principes zal ontstaan. De mogelijke gevolgen hiervan voor de interoperabiliteit van infrastructuur en andere subsystemen zijn aanzienlijk. Het wordt mogelijk moeilijk en kostbaar om passagiers en goederen van het ene naar het andere land te vervoeren, vanwege de afhankelijkheid van het specifieke en unieke hyperloopsysteem dat op elke locatie wordt toegepast. Door de ontwikkeling van gemeenschappelijke normen, specificaties en benaderingen zal JTC 20 potentiële uitdagingen bij de implementatie door het gehele continent helpen beperken.

Doel

Tijdens de webinar wordt u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op gebied van de Hyperloop en mogelijkheden tot deelname in de normcommissie Hyperloop.

Gegevens

Datum:
14 mei 2020
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Website:
https://www.nen.nl/Evenementen/Evenementdetailpagina/Hyperloop-1.htm

Organisator

NEN
Telefoon:
015 2 690 391
E-mail:
klantenservice@nen.nl
Website:
https://www.nen.nl/

Locatie

Online event
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!