Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Industrie in gesprek: Hoe Artificial Intelligence innovatie helpt

14 mei 2020 van 3:00 pm tot 4:00 pm

Hoe wordt innovatie binnen de Nederlandse procesindustrie geholpen door Artificial Intelligence?

Artificial Intelligence, Industry 4.0, digital twinning, …: we raken steeds vertrouwder met de terminologie van de digitalisatie. Tegelijk valt er op dit gebied nog een wereld te winnen in Nederland en in de procesindustrie.

Niet voor niets zet de overheid zwaar in op een sterke propositie van Nederland op dit gebied en sloten tientallen organisaties zich aan bij de Nederlandse AI Coalitie met als doel om hun innovatie te versterken.. Specifiek binnen de procesindustrie worden veel projecten opgezet die kijken naar de mogelijkheden van data om tot een betere procescontrole, maintenance en ontwikkeling te komen.

Toch blijft de vraag: hoe komen we voorbij de hype naar daadwerkelijke vernieuwingen en benefits? Sluit donderdag aan voor een perspectief op de toekomst van AI in de procesindustrie. Registreer je gratis*.

*Als je je hebt ingeschreven, ontvang je uiterlijk 24 uur van te voren een deelnamelink per email.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!