Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Industrieel erfgoed

18 februari 2020 van 7:00 pm tot 9:30 pm

KIVI

en boeiende presentatie over het industrieel erfgoed waarbij de sprekers zowel hun avontuurlijke zoektochten hiernaar als de beelden hiervan zullen toelichten.

Wat u krijgt te horen en te zien gaat over hun ontdekkingstochten naar industriële objecten uit vroeger dagen. Of wat daarvan over was/is! Ze zijn begonnen op de fiets langs de forten van de Stelling van Amsterdam en zijn gaandeweg naar verder weg gelegen streken in Duitsland en België getrokken. Ze (be)zochten bij voorkeur objecten, die iets met kolen of staal te maken hadden. Omdat ze eigenlijk op alle reizen wel wat bijzonders ontdekten, beschikken ze over een keur aan verhalen. Niet alleen over allerlei technische objecten, maar ook over de mensen die ze aldaar in de buurt tegen het lijf liepen. Samen met de beelden krijgt u een goed beeld op “hun kijk op de wereld van het industrieel erfgoed”.

Gegevens

Datum:
18 februari 2020
Tijd:
7:00 pm tot 9:30 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.kivi.nl/afdelingen/regio-noord-en-midden-limburg/activiteiten/activiteit/ongewone-zoektochten-naar-industrieel-erfgoed

Organisator

KIVI
Telefoon:
+31 (0)70 3919 900
Website:
https://www.kivi.nl/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!