Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Industriële Veiligheid

21 mei 2021 van 9:00 am tot 12:00 pm

Wat doet een wereldwijde crisis met de veiligheid en het veiligheidsgevoel? Maar ook; wat zijn de gevolgen van een micro-crisis als er binnen een bedrijf een incident of ramp plaatsvindt?

Tijdens het Industriële Veiligheid event 2021 staat veiligheid in tijden van (een) crisis op zowel macro- als microniveau centraal; Veiligheid in Crisistijd.  Wat betekent een crisis voor de directe veiligheid of voor te nemen beslissingen die van invloed zijn op (toekomstige) veiligheid? Is er een ernstige bedreiging van de basisstructuren? Hoe gaat u als organisatie hier mee om en hoe moet u zich gedragen? Ziet u enkel bedreigingen of dienen zich ook kansen aan?

Meld u direct aan en claim uw plaats bij het online event, krijg 30 dagen lang toegang tot ons on demand exclusieve content zoals inspirerende talkshows, inzichtvolle interviews, prikkelende presentaties, live webinars en workshops. Zorg dat u er op tijd bij bent want voor de LIVE sessies geldt: vol=vol!

Gegevens

Datum:
21 mei 2021
Tijd:
9:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
https://heliview.nl/industriele-veiligheid

Organisator

Heliview
Telefoon:
+31(0)76-5484000
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!