Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Industry 4.0: Oplossingen zijn het probleem niet

19 januari 2022 van 4:00 pm tot 5:00 pm

Hierover gaan hoofdredacteur Wim Raaijen en Jan Peter Kruiger (MAAK Techniek) tijdens de online talkshow Industrielinqs LIVE in gesprek met experts op het gebied van industriële digitalisering. Alles kan tegenwoordig smart. En als iets niet smart is kun je het altijd zelf smart maken. Toch zien we het nog niet op grote schaal gebeuren. Fieldlabs, proeftuinen en pilots genoeg, maar grootschalige slimme oplossingen zie we nog maar mondjesmaat in bestaande processen. Waar ligt dat aan? Of gebeurt er veel onder de radar?

Aan de online tafel Tiedo Tinga, hoogleraar aan de Universiteit Twente in Dynamics Based Maintenance en Jan Post, hoogleraar Digital Fabrication aan de Rijksuniversiteit Groningen en daarnaast Head Strategic Partnerships bij Philips. Er is ook nog plaats voor een asset owner, die het thema vanuit de praktijk kan belichten.

We zenden uit vanuit Teams.  De uitzending begint om 16:00 en duurt tot 17:15

Gegevens

Datum:
19 januari 2022
Tijd:
4:00 pm tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://petrochem.nl/platform-event/industry-4-0-oplossingen-zijn-het-probleem-niet/

Organisator

Industrielinqs pers en platform
Telefoon:
020 31 22 088
E-mail:
info@industrielinqs.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!