Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

INE 2020

5 maart 2020 van 2:00 pm tot 9:00 pm

INE 2020 – VIP-networkevent omtrent innoveren, automatiseren, digitaliseren

INE 2020 is de 4e editie van dit VIP-network event omtrent automatiseren, optimaliseren, innoveren en digitaliseren.  Tijdens dit high-end network event van slechts één namiddag en avond verwelkomen zo’n 135 technologiepartners meer dan 1500 strategische beslissingsnemers op een techno-innovation tour van formaat.  De honneurs worden waargenomen door het management van de technologiepartners zelf. Zij staan open voor verrijkende en oriënterende gesprekken met beslissingsnemers die voor een aantal doorslaggevende keuzes staan omtrent innoveren en automatiseren.  Het management van deze technologiebedrijven neemt dus de tijd om met het management van industriebedrijven te brainstormen over de uitdagingen, benchmarks, opportuniteiten en kosten die een innovatie- of automatiseringsproject met zich meebrengen. Dit alles gebeurt in een gezellige en ongedwongen loungesfeer, vergezeld van een hapje en een drankje.
Het Indumation Network Event kent een gestage groei:

    • 2014 : 74 partners en 787 deelnemende decisionmakers
    • 2016 : 85 partners en 1086 deelnemende decisionmakers
    • 2018 : 115 partners en 1256 deelnemende decisionmakers

Management to management – Face to face – Meet the Experts

De meer dan 1000 decisionmakers zijn C-levels, eigenaars, directieleden en middenkaders of afdelingshoofden uit alle takken van de industrie (discrete, process, machinebouw, maakindustrie, agro, voeding…) en grote infrastructuren (verkeer, maritieme-, transport- en logistieke terminals). De bezoekers worden persoonlijk uitgenodigd via een VIP-uitnodiging en na online registratie. Elke VIP is beslissingsnemer of minstens voorschrijver en kan vergezeld worden door een collega of partner. Alle faciliteiten (catering, parking, vestiaire, onthaal) zijn gratis.

Gegevens

Datum:
5 maart 2020
Tijd:
2:00 pm tot 9:00 pm
Evenement Categorie:
Website:
https://www.networkevent.be/ine/nl
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!