Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Informatiesessie Master Course Succesvol Servitiseren

17 juni 2021 van 10:15 am tot 11:30 pm

Gratis

Deze master course helpt jouw organisatie met het ontwikkelen van een ambitieuze servitiseringsstrategie die de marktpositie van jouw organisatie blijvend verbetert.

Voor al die organisaties die hulp kunnen gebruiken bij het transformeren van hun organisatie heeft de Universiteit Twente (UT) de master course ‘succesvol servitiseren’ ontwikkeld. De praktische begeleiding wordt verzorgd door coaches vanuit STEM-imc.

In 10 weken helpen docenten, de coaches en studenten jouw organisatie met het ontwikkelen van een ambitieuze servitiseringsstrategie die de marktpositie van jouw organisatie blijvend verbetert.

Tijdens deze course staat de combinatie van wetenschappelijke kennis en concrete praktische casuïstiek centraal: waar lopen deelnemers tegenaan en welke oplossingen zijn er?

Een greep uit de thema’s die aan bod komen:
✔️ Servitiseringsstrategie en niveaus van servitisatie;
✔️ Marktoriëntatiecultuur en innovatiecompetenties;
✔️ Netwerkanalyse en servitisatie-ecoysystemen vanuit de Service Dominant Logic;
✔️ Customer journey en klantwaarde-analyse vanuit een value-in-use perspectief;
✔️ Innoveren in strategische partnerships: partner selectie en samenwerkingsdynamieken.

Online informatiesessie
Op donderdag 17 juni van 10:15 uur tot 11:30 uur vindt er een online informatiebijeenkomst plaats voor deze deeltijd Master Course Succesvol Servitiseren.

Samen met de studenten werken participerende bedrijven aan de ontwikkeling van een ambitieuze servitiseringsstrategie die de marktpositie van jouw organisatie blijvend verbetert. Deelnemers namens bedrijven participeren in deze course en ontvangen na afloop ook een certificaat.

Tijdens deze informatie sessie kun je inhoudelijke vragen stellen aan de programmamanager van de opleiding en kennismaken met huidige deelnemers van de Master Course.

Meer weten?
Wil je meer weten over dit programma van STEM in samenwerking met de Universiteit Twente? Kom dan naar dze informatiesessie.Laat het ons weten!

Gegevens

Datum:
17 juni 2021
Tijd:
10:15 am tot 11:30 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
View Evenement Website

Organisator

STEM Industrial Marketing Community
Telefoon:
06 204 275 84
E-mail:
contact@stem-imc.com
View Organisator Website
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!