Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inleiding EMC (tip)

25 mei 2021 van 12:30 pm tot 1:30 pm

Elektrische apparatuur die in Europa op de markt wordt gebracht, moet voldoen aan de geldende richtlijnen voor elektromagnetische compatibiliteit (EMC). Ook andere regelgeving verwijst naar EMC-normen, denk hierbij aan de Laagspanningsrichtlijn en de Verordening Medische Hulpmiddelen, maar ook automotive. Heeft u altijd al meer willen weten over EMC en over EMC en CE-markering? Of over de manier waarop elektromagnetische compatibiliteit nu precies wordt getest en gemeten? Volg dan komende maanden de opleiding ‘Inleiding EMC’ van Kiwa Dare Services. Deelname is gratis!

Speciaal voor de onlineversie hebben we onze opleiding ‘Inleiding EMC’ verdeeld over vijf webinars van ongeveer drie kwartier. Als u zich hiervoor aanmeldt, ontvangt u telkens voor aanvang van een nieuwe module een link naar een Teams-omgeving. De webinars worden verzorgd door Patrick Dijkstra, die al vele jaren ervaring met EMC heeft en er is volop gelegenheid voor vragen en interactie met docent en andere deelnemers. U kunt zich inschrijven voor alle webinars of voor één of meerdere webinars naar keuze.

Programma

Hieronder vindt u het complete programma. Elk webinar duurt van 12.30 tot ongeveer 13.15 uur. Als u één of meerdere modules niet kunt volgen op het aangegeven tijdstip, laat het ons weten! U ontvangt achteraf een link zodat u webinars kunt terugkijken. 

  1. Dinsdag 25 mei 2021 CE-markering & Normen
  2. Dinsdag 1 juni 2021 Aandachtspunten EMC testen
  3. Dinsdag 8 juni 2021 Emissiemetingen
  4. Dinsdag 15 juni 2021 ESD-, EFT- & Surge-testen
  5. Dinsdag 22 juni 2021 Spanningsdip en onderbrekingen, Magneetvelden, Hoogfrequent immuniteit en Stroominjecties

Inschrijven

Schrijf u in via onze website

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!