Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovatiemissie Fotonica Frankrijk

14 september 2021 van 9:30 am tot 5:00 pm

Virtuele en fysieke innovatiemissie Fotonica Frankrijk

Bent u actief op het gebied van fotonica? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Frankrijk (verder) te verkennen? Dan is dit een niet te missen evenement voor u en wellicht uw collega’s.

Tijdens de missie wordt gewerkt aan nieuwe Frans-Nederlandse fotonicaontwikkelingen. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden tot samenwerking op Europees niveau (b.v. in Horizon Europe projecten). Uiteraard is de missie ook een ideale gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

We starten met diverse (gratis) virtuele evenementen vanaf september en organiseren zo mogelijk een (betaalde) fysieke missie in november.

Voor wie

Bent u werkzaam bij een fotonicabedrijf, instituut of universiteit? En bent u geïnteresseerd in fotonicaontwikkeling en research, het opbouwen van een duurzame relatie met Franse partners of op zoek naar nieuwe fotonica ‘enabled’ toepassingen? Dan mag deze missie niet ontbreken in uw agenda.

Waarom Frankrijk

Frankrijk en Nederland behoren op het gebied van fotonica bij de toplanden in Europa. Met deze missie naar de Franse hoofdstad kunt u de samenwerkingskansen voor fotonica verder ontwikkelen of juist in gang zetten.

Online bijeenkomsten, bezoek aan Parijs

Vanaf september tot en met de innovatiemissie in november organiseren we een aantal fotonica evenementen in samenwerking met onze Innovatie Attachees in Frankrijk, Photonics NL, PhotonDelta, Dutch Optics Centre en Enterprise Europe Network.

U kunt binnenkort deelnemen aan een aantal online bijeenkomsten over specifieke fotonica applicatiegebieden en technologieën. In november volgt (indien mogelijk) het fysieke bezoek aan Frankrijk om uw potentiële partners en Franse fotonica cluster verder te verkennen.

Gegevens

Datum:
14 september 2021
Tijd:
9:30 am tot 5:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.rvo.nl/actueel/evenementen/virtuele-en-fysieke-innovatiemissie-fotonica-frankrijk

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!