Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovation Tuesday – KONE

6 oktober 2020 van 2:00 pm tot 4:30 pm

FME organiseert Innovation Tuesday’s om vanuit verschillende invalshoeken (food, gezondheid, energie, technologie, etc.) een groep diverse mensen, werkzaam bij verschillende bedrijven, mee te laten denken over impact en mogelijkheden! Een Innovation Tuesday is een brainstorm variant waarin je wordt uitgedaagd mee en verder te denken dan je eigen omgeving om een maatschappelijk probleem te tackelen.

Tijdens deze Innovation Tuesday staat de volgende vraag centraal:

Hoe kunnen digitale, verbonden oplossingen gebouwen een veiligere, prettigere en gezondere plek maken om te leven, werken en te verblijven?

De uitdaging

KONE wil meer behoeftes invullen. Welke mogelijkheden biedt de koppeling met een slimme lift nog meer?

Denk jij mee? Hoe kan KONE met verbonden toepassingen, zoals de slimme lift, meerwaarde bieden aan gebruikers, beheerders en eigenaren van een gebouw, met als doel deze gebouwen een veiligere, prettigere en gezondere plek te maken om te leven, werken en te verblijven?  En op welke manier kunnen aanvullende services/toepassingen in het ecosysteem met gebruikers, beheerders en eigenaren en leveranciers succesvol worden geïmplementeerd?

Ben jij:

  • Een ‘out-of-the-box’ denker?
  • Houd jij van uitdagingen?
  • Zie jij kans om van dit soort uitdagingen een business case te bouwen?

En /of

  • Leverancier van bijvoorbeeld indoor navigatie-apps, toegangscontrolesystemen, sensortechnieken, anticiperende verlichting en klimaatbeheersing, infotainment etc.
  • Wil je een middag vrijmaken in je agenda?
  • Wil je er zelf ook van leren?

FME controleert vooraf dat geen van de deelnemende partijen concurrent van elkaar is i.v.m. Europese Mededingingsregelgeving.

Programma:

– Ontvangst en lunch
– Rondleiding
– Vragenstorm:
1. Inleiding op de Innovatie uitdaging door KONE
2. Vragenstorm + discussie, evt. uiteen in subgroepen voor verdieping op thema’s
3. Afronding: eyeopeners en volgende stap

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!