Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innoveer je uit de crisis met een betrokken team

24 september 2020 van 11:00 am tot 1:00 pm

Innoveer je uit de crisis met een betrokken team | Week van de mki

Elke dag zijn er praktische sessies met onze FME-experts. In een workshop van een uur spijker je je kennis bij en krijg je concrete handvatten aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt. Natuurlijk komen ook onze mki-bedrijven uitgebreid aan het woord. Dagelijks deelt een mki-ondernemer een innovatief verhaal tijdens de Lunch Break met een (digitaal) kijkje in de keuken. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek over de lessen en de kansen van de coronacrisis.

11.00-12.00 uur: Creëer een topteam met mensgerichte technologie

Mensgerichte technologie maakt het werk gemakkelijker, leuker en efficiënter. De inzet van cobots, Augmented Reality (AR) en exoskeletten verhoogt de arbeidsproductivitei en stimuleert betrokkenheid, duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van medewerkers. Hoe kun je betrokkenheid vergroten en hoe helpt mensgerichte technologie hierbij? FME-adviseurs Eline Loven en Niek Hinsenveld geven je samen met TNO – die hier in opdracht van FME onderzoek naar deed – inzicht in de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

12.00-13.00 uur: Lunch Break met Paul de Hont, directeur van Automatic Signal

Paul de Hont weet als geen ander hoe je van je team een topteam maakt. Hij investeert niet alleen in vakmanschap van de medewerkers, maar ook in het aanleren van professionele vaardigheden zoals het nemen van eigen verantwoordelijkheid en integer handelen. En dit werpt zijn vruchten af. Hoe? Dat deelt hij graag met jullie. Vraag hem de oren van het lijf, tijdens deze interactieve sessie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!