Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innoveer je uit de crisis en stoom je organisatie klaar voor de toekomst

23 september 2020 van 11:00 am tot 1:00 pm

Elke dag zijn er praktische sessies met onze FME-experts. In een workshop van een uur spijker je je kennis bij en krijg je concrete handvatten aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt. Natuurlijk komen ook onze mki-bedrijven uitgebreid aan het woord. Dagelijks deelt een mki-ondernemer een innovatief verhaal tijdens de Lunch Break met een (digitaal) kijkje in de keuken. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek over de lessen en de kansen van de coronacrisis.

11.00-12.00 uur: Wendbaar HR: Buiten winnen is binnen beginnen

Medewerkers vormen de kracht van iedere organisatie. Het is dus van belang dat je als werkgever interessant blijft voor medewerkers. Daarnaast wil je dat medewerkers ook relevant blijven. Een goede aansluiting tussen HR beleid, organisatiedoelstellingen en persoonlijke ambities is daarom van groot belang. Hoe krijg je dit voor elkaar? Wat levert het op? En wat zijn de mogelijkheden binnen de cao? Tijdens deze workshop van Jeroen Nigten, HR-adviseur bij FME, gaan we in op deze vragen en krijg je concrete handvatten mee om arbeidsvoorwaarden en arbeidstijden (nog) beter in lijn te brengen met de behoeften van zowel de medewerker als de organisatie.

12.00-13.00 uur: Lunch Break met Jessica van Schijndel, directeur Van Schijndel Metaal en met Erik van Opstal, directeur van Benier Nederland

Van Schijndel heeft de afgelopen maanden ingezet op het versneld doorvoeren van een nieuw ERP systeem. Dit systeem verandert de organisatie en de manier van werken enorm en zorgt ook voor verbeterde oplossingen voor partners en klanten. Bij Benier zijn ze door Covid-19 hun klanten in het verre buitenland op afstand gaan bedienen. Dit bracht behoorlijk wat uitdagingen met zich mee maar is vooral succesvol. Tijdens deze Lunch Break delen Jessica van Schijndel en Erik van Opstal hun ervaringen bij het organiseren van deze mooie innovaties. Vervolgens gaan we samen in gesprek over de lessen en kansen van de coronacrisis als het gaat om het vernieuwen van je organisatie.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!