Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innoveer je uit de crisis met vernieuwing in product en op de productievloer

22 september 2020 van 11:00 am tot 1:00 pm

Innoveer je uit de crisis met vernieuwing in product en op de productievloer | Week van de mki

Elke dag zijn er praktische sessies met onze FME-experts. In een workshop van een uur spijker je je kennis bij en krijg je concrete handvatten aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt. Natuurlijk komen ook onze mki-bedrijven uitgebreid aan het woord. Dagelijks deelt een mki-ondernemer een innovatief verhaal tijdens de Lunch Break met een (digitaal) kijkje in de keuken. Aansluitend gaan we met elkaar in gesprek over de lessen en de kansen van de coronacrisis.

11.00-12.00 uur: Fabriek van de toekomst

De markt en de vraag naar producten en diensten in veel gevallen veranderd en dat vraagt om vernieuwing op de productievloer. Welke nieuwe productietechnologieën zet je in? Welke innovatiestappen kun je zetten en hoe betrek je medewerkers hierbij? En hoe werk je samen met andere bedrijven,  kennisinstellingen en fieldlabs? Frank Donders, Business Development Manager bij FME en Eline Loven van FME Advies helpen je op weg met praktische handvatten om je eigen technologie roadmap vorm te geven.

12.00-13.00 uur: Lunch Break Henk Smid, directeur van Variass

Samen met FME-lid de CLB Groep ontwikkelde Variass in slechts drie weken The Distancer, een oplossing waarmee 1,5 meter afstand kan worden bewaakt in onder andere de geestelijke gezondheidszorg. Henk Smid van Variass deelt zijn ervaringen bij het tot stand komen van deze mooie innnovatie en geeft een digitaal kijkje in de keuken. Samen gaan we in gesprek over de lessen en de kansen van de coronacrisis als ’t gaat om product- en marktinnovaties.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!