Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inspiratie event Life Science, Health & Food

12 april 2022 van 2:00 pm tot 6:00 pm

Op dinsdag 8 februari 2022 vindt van 13.45 tot 18.00 uur het inspiratie event Life Science, Health & Food plaats op Brightlands Campus Greenport Venlo.

Er is meer en meer aandacht voor het belang van voeding in het voorkomen van ziekten. De relatie tussen voeding en gezondheid is voor de hand liggend, echter voor een groot deel ook nog onontgonnen gebied. Zowel binnen de lifescience, gezondheidszorg en food sector wordt er hard gewerkt aan innovaties. De kracht zit hem echter in samenwerking. Welke nieuwe kansen ontstaan er dan? Willen we gepersonaliseerde drankjes met die inhoudsstoffen die ons gezond houden? Gaan we slimme apps gebruiken in onze persoonlijke (di)eetkeuzes? Wat zijn tips bij het aangaan van speciale voeding contracten met zorgverzekeraars? Welke uitdagingen zien de genoemde sectoren en wat kunnen ze juist van een ander leren?

Tijdens dit exclusieve gratis event, georganiseerd door LifetecZONeHealth Valley en Brightlands Campus Greenport Venlo en Health Holland brengt men ondernemers van alle netwerken bij elkaar.

Gegevens

Datum:
12 april 2022
Tijd:
2:00 pm tot 6:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://www.lifeteczone.nl/bijeenkomst/lifesciencehealthfood/

Organisator

LifetecZONe
Telefoon:
088 – 83 11 155
E-mail:
info@lifeteczone.nl

Locatie

Brightlands Campus Greenport Venlo
Sint Jansweg 20
Venlo, 5928 RC Nederland
+ Google Maps
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!