Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Instrumentatie & Analyse themadagen

4 maart 2021 van 9:00 am tot 5:00 pm

Wekelijks loopt de engineer of technisch manager tegen problemen en vraagstukken aan waar een oplossing voor gezocht dient te worden. En het liefst zo snel mogelijk. Tegelijkertijd zien we een ontwikkeling in de markt waarbij technisch expertise steeds schaarser wordt. 

Met de Instrumentatie & Analyse themadagen: de praktijk van…” spelen we hierop in. Praktische kennis en kunde voor de man en vrouw op de vloer waar hij/zij meteen mee aan de slag kan. 

De dagen zijn ingedeeld in de vier meetprincipes flow, druk, niveau en temperatuurDaarbinnen worden verschillende praktische vraagstukken behandeld. De eerste themadag vindt plaats op do. 4 maart. Houd de website van FHI Industriële Automatisering in de gaten voor meer informatie over het programma en planning.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!