Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Inzet van normalisatie voor een gezonde en veilige werkomgeving

21 januari 2021 van 10:00 am tot 12:00 pm

Werken aan een gezonde en veilige werkomgeving is de verantwoordelijkheid van ons allemaal.

NEN legt al jaren afspraken, eisen en protocollen vast in normen. Zo zorgen we ervoor dat de  werkomgeving steeds gezonder en veiliger wordt. Wilt u weten hoe u impact kunt maken door mee te werken aan (internationale) afspraken voor een gezonde en veilige werkomgeving? Op donderdag 21 januari 2021 organiseert NEN een webinar Gezond & Veilig werken waar ook u aan kunt deelnemen!

Programma

Aan de hand van verschillende voorbeelden zullen wij terugblikken op het afgelopen normalisatiejaar en de impact hiervan op gezond en veilig werken. Daarnaast blikken wij vooruit en delen actuele ontwikkelingen aan de hand van drie thema’s gedurende interactieve sessies. Met elkaar gaan we in gesprek en onderzoeken we wat normalisatie kan betekenen voor de volgende drie thema’s:

  • Risico’s blootstelling gevaarlijke stoffen
  • Samenwerking mens en machine
  • Het nieuwe thuiswerken
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!