Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IO-Link kennisdagen

15 juni 2021 van 9:30 am tot 16 juni 2021 van 12:30 pm

Met de integratie van een recordaantal van 5 miljoen nieuwe IO-Link-apparaten in één jaar is de levensvatbaarheid wel aangetoond. Zelfs in deze wat lastigere periode wist IO-Link een groeipercentage van 31% te realiseren, wat bewijst dat de technologie stevig verankerd is.

Wat is het succes? De huidige gebruiker ziet IO-Link als een bewezen technologie, betrouwbaar en klaar voor de toekomst. Breed gedragen door een groot aantal leveranciers, simpel te begrijpen, gemakkelijk toepasbaar en het biedt communicatie met het veld tot aan de sensor.

Maar er zijn nog veel partijen die nog niet overtuigd zijn van het gemak van IO-Link en liever terug grijpen op de multimeter. Tijdens de IO-Link kennisdagen op 15 & 16 juni wordt u meegenomen in het gebruikersgemak en de installatie van IO-Link. De deelnemers geven u inzicht om uw productie te optimaliseren, ook hebben we gebruikers uitgenodigd om hun ervaringen te delen.

Ga naar het event

 

Gegevens

Begin:
15 juni 2021 van 9:30 am
Einde:
16 juni 2021 van 12:30 pm
Evenement Categorie:
https://profibus.nl/io-link-workshop-2021/

Organisator

PI Nederland
Telefoon:
+31 33 469 05 07
Bekijk de site van Organisator
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!