Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Is uw behuizing klaar voor de winter?

14 oktober 2021 van 10:00 am tot 11:00 am

Op donderdag 14 oktober 2021 organiseert Schneider Electric een online webinar over het belang van een effectieve klimaatregeling voor het beschermen van uw industriële behuizingen en elektronische apparatuur. Tijdens deze webinar bespreken we uitgebreid de invloed van wisselende temperaturen en vocht en hoe u met behulp van diagnostische en thermische software de meest efficiënte oplossing voor klimaatregeling kunt bepalen. Zo bent u er van verzekerd dat uw behuizingen en apparatuur optimaal zijn beschermd tegen storingen en uitval en kunt u de continuïteit van uw processen blijven garanderen.

Wilt u meteen aan de slag? Na afloop van de webinar kunt u als deelnemer direct en geheel vrijblijvend een advies, training of diagnostische service aanvragen.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2021
Tijd:
10:00 am tot 11:00 am
Evenement Categorie:
Site:
https://go.schneider-electric.com/NL_202110_ClimaSys-Webinar-LP.html?source=Webinar&utm_source=ClimaSys-FP

Organisator

Schneider Electric
Telefoon:
+31(0)23 512 4124
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!