Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IT/OT Convergentie

18 februari 2022 van 11:00 am tot 12:00 pm

De samensmelting van operationele techniek (OT) met informatietechnologie (IT) aangevuld met een subthema ATEX-producten.

Decennia lang zijn de vervaardiging van operationele technologie (OT) en bedrijfsmatige informatietechnologie (IT) systemen ontwikkeld en uitgegroeid tot aparte fysieke architecturen – grotendeels van elkaar gescheiden gebleven in de industriële en zakelijke ruimten.

Maar in het tijdperk van het Internet of Things, waarin een oneindig aantal verbonden “dingen” op hetzelfde netwerk communiceren, kan de scheiding van IT en OT netwerken een belemmering zijn. De door Red Lion ontwikkelde FlexEdge biedt een oplossing voor deze OT/IT convergentie.

In deze webinar zal de heer Arnold Hilberink, Director of Technical Business Development bij Red Lion Controls, de door Red Lion ontwikkelde oplossing hiervoor presenteren. Tevens zal de heer Ton van Oostende, Directeur van Computer Product Professional Benelux, al sinds vele jaren distributie partner van Red Lion Controls, over dit onderwerp spreken.

Wat laten wij u in dit webinar zien?

  • Wat is IT/OT convergentie?
  • Integratie van technologie voor IT/OT
  • Eenvoudig IT/OT programmeren met Red Lion Crimson software
  • Introductie tot de FlexEdgde Intelligent Edge Automation Platform
  • User cases

 

Gegevens

Datum:
18 februari 2022
Tijd:
11:00 am tot 12:00 pm
Evenement Categorie:
Site:
https://industriekalender.nl/linkout/32841

Locatie

Online
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!