Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iTanks Breakout Café ‘Corrosie onder Isolatie’

15 september 2020 van 3:00 pm tot 4:00 pm

Op dinsdag 15 september organiseert iTanks een online Breakout Café rondom ‘Corrosie onder isolatie’ via Google Hangouts.

Corrosie onder isolatie blijft een aandachtspunt in de industrie. De conditie van kilometers leidingwerk per installatie is van groot belang voor de veiligheid én beschikbaarheid van de productiefaciliteiten.

Bij het online Breakout Café op 15 september krijg je een nieuwe blik op dit aloude probleem. Met een keynote door Miles Buckhurst, Global Concept Director – HPI van Jotun en breakouts door specialisten in de preventie, detectie en aanpak van corrosie onder isolatie werk je online aan jouw kennis van deze onzichtbare vijand. De breakouts worden verzorgd door iSensPro, Sitech, CINI, World Class Maintenance, Corrosion Radar, MME Group, Presserv en Seal for Life.

Schrijf je in via onderstaande button, dan ontvang je de link naar de Google Meet.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!