Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iTanks Breakout Café ‘Emissievrij Werken’

6 april 2021 van 3:00 pm tot 4:00 pm

Op dinsdag 6 april organiseert iTanks van 15.00-16.15 uur een online Breakout Café met het thema ‘Emissievrij werken’.

De industrie ligt onder de loep. Van emissie tot footprint is er veel aandacht voor de producerende bedrijven in West-Europa. Dat is niet erg, want de afgelopen decennia heeft deze industrie zich ook sterk geïnnoveerd en wordt er continu aan verbetering gewerkt op allerlei vlakken. Ook leveranciers spelen een belangrijke rol in dit proces. Zowel met nieuwe technieken voor bestaande processen als met emissievrije dienstverlening kan de keten zich verder verduurzamen.

Bij het iTanks Breakout Café over emissievrij werken kijken we met de Emmo Meijer, boegbeeld van Topsector Chemie, en een aantal partners uit het iTanks netwerk naar de gezamenlijke challenges en solutions voor dit vraagstuk.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!