Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iTanks Breakout Café ‘Go Fund Yourself!’

16 maart 2021 van 3:00 pm tot 4:00 pm

Op dinsdag 16 maart organiseert iTanks van 15.00-16.00 uur een online Breakout Café met het thema ‘Go Fund Yourself!’ via Networktables.

In de Rotterdamse regio staan vernieuwen en de energietransitie hoog in het vaandel. Daarom zijn er diverse regelingen om vernieuwing (innovatie) te stimuleren. Van idee tot prototype en van product tot groeiend bedrijf.

Met het Breakout Café rond funding van innovaties willen iTanks, Gemeente Rotterdam en een aantal partijen uit het innovatie-ecosysteem een etalage bieden aan die regelingen. Heb je een plan en wil je door? Ben je aan de volgende stap toe of wil je zelfs je productie uitbreiden? Bezoek dan dit Breakout Café en laat je kort, inspirerend en to the point bijpraten over de mogelijkheden.

Het programma start met een keynote van wethouder Arno Bonte die zich bij de Gemeente Rotterdam inzet voor Duurzaamheid, Luchtkwaliteit en Energietransitie. Zijn inspirerende verhaal wordt gevolgd door breakouts over steun of financiering voor elke fase van je bedrijf. En als je meer wilt weten, dan weet je na het evenement waar je meer informatie kan opvragen.

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of SPAM map om je aanmelding te bevestigen!