Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iTanks Breakout Café Water en Industrie

19 mei 2020 van 3:00 pm tot 4:00 pm

iTanks event

Op dinsdag 19 mei organiseert iTanks een Breakout Café rondom het thema ‘Water en Industrie’.

In de industrie is water een belangrijke utility. Voor het proces, voor koeling en voor veel meer facetten van de bedrijfsvoering. Bij het Breakout café Water en Industrie kijken we naar de beste ideeën rond industriewater en innovaties voor het meten, monitoren, verplaatsen en verbruiken van water en naar innovaties voor asset management van infrastructuur en installaties. Bedrijven als MaxGrip, TNO, Semiotic Labs en Widgetbrain zullen een breakout verzorgen.

Bas van Eijk van Evides Industriewater zal een keynote geven. Volgens Bas is de waarde van water pas zichtbaar als het er niet is. Daarom zorgen ze bij Eveides Industriewater ervoor dat de levering van proceswater en afvalwaterzuivering altijd doorgaat,  24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Omdat zij de installaties zelf ontwerpen, bouwen, financieren én bedienen, weten zij exact wat er nodig is om in elke denkbare situatie aan de wensen en eisen van de klant te voldoen. Haar installaties bevatten het “Evides DNA”. Een deel van dat DNA zit in de wijze waarop zij haar assetmanagement hebben vormgegeven.”

Breakouts

1. Evides Industriewater toetst nieuwe ontwerpen van installaties op de risico’s van technisch falen op RAMS aspecten voor ze gebouwd en gebruikt worden. Aan de hand van de actuele praktijkcase “Industriewater voorziening Garmerwolde” bespreekt MaxGrip samen met Evides vijf ‘Frequently Asked Questions’.

2. TNO geeft een inkijk in de ontwikkeling voor nieuwe technieken en -sensortechnologie die van groot belang zijn in de toekomst van water en industriewater. Aan de hand van één of twee actuele ontwikkelingen worden de bezoekers van deze breakout bijgepraat.

3. Semiotic Labs vertelt in de breakout hoe SAM4 de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van pompen en andere assets in de watersector verbetert door voorspellend onderhoud.

4. Widget Brain geeft in deze breakout een heldere uitleg over de kracht van AI om van data uit het proces waardevolle informatie te maken en te gebruiken om het proces rondom onderhoud te automatiseren.

Wij verwelkomen u graag op 19 mei bij het Breakout Café.

Gegevens

Datum:
19 mei 2020
Tijd:
3:00 pm tot 4:00 pm
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
Website:
https://itanks.eu/event/itanks-breakout-cafe-water-en-industrie/

Organisator

iTanks
Telefoon:
+ 31 10 313 24 96
E-mail:
contact@itanks.eu
Website:
http://www.itanks.eu/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang tweewekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden.

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!