Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iTanks iBrainstorm Kennismanagement

20 mei 2020 van 9:00 am tot 10:00 am

iTanks event

Op woensdag 20 mei 2020 organiseert iTanks om 09.00 uur een online iBrainstorm rondom het thema ‘Kennismanagement’. Schrijf je in voor het event, dan ontvang je een agenda uitnodiging met de link naar de online meeting.

De vakmensen in de industrie moeten heel wat certificaten halen om aan het werk te mogen, dat moeten ze elk jaar weer laten zien om opnieuw hun papiertje te halen. Wat zegt het certificaat dan over het veiligheidsniveau en mate van vakbekwaamheid in de jaren tussen de examens in? Hoe zorg je dat de theoretische kennis om veilig te kunnen werken up-to-date blijft? Hoe zorg je dat de huisregels en werkwijze op de terminals bekend zijn bij deze vakmensen?

Bij deze iBrainstorm kijken we naar de vraag welke kennis je nodig hebt om een vak te beoefenen en hoe je die kennis het beste zou kunnen beheren. Want dat kennis onderhouden moet worden, dat is zeker!

Het programma

09.00 uur Introductie door Frits Carlebur, product manager bij Bolster Safety
09.05 uur Brainstorm met deelnemers
09.25 uur Afronding
10.00 uur Einde

Gegevens

Datum:
20 mei 2020
Tijd:
9:00 am tot 10:00 am
Evenement Categorie:
Website:
https://itanks.eu/event/itanks-ibrainstorm-kennismanagement/

Organisator

iTanks
Telefoon:
+ 31 10 313 24 96
E-mail:
contact@itanks.eu
Website:
http://www.itanks.eu/
Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks een email met daarin de meest interessante industriele vakbeurzen, congressen, seminars en webinars die in de daaropvolgende 2 weken plaats vinden (voorbeeld).

Gelukt! Ter verificatie is zojuist een email naar jou verzonden. Controleer je 'Postvak in' of spam map om je aanmelding te bevestigen!